TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Bine ați venit pe site-ul www.amedebebe.com. Plasarea unei comenzi către Amede Bebe Ltd. și folosirea site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

 

Amede Bebe Ltd. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesand această pagină, numită Termeni și Condiții.

 

Termeni


Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Amede Bebe Ltd. către Cumpărător, prin intermediul magazinului virtual amedebebe.com.

 Astfel, următorii termeni vor însemna:

 Cumpărător - persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă. 

 Vânzător - Amede Bebe Ltd., cu sediul social in 70A Colney Hatch Lane, N101EA, Londra, Marea Britanie.

 Bunuri și Servicii - orice produs din magazinul online amedebebe.com sau serviciu oferit de Amede Bebe Ltd., inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Amede Bebe Ltd. Cumpărătorului.

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.  

Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător.  

Legea care guvernează contractual este cea a statului britanic.

 

Condiții

 

COMANDĂ, BUNURI ȘI SERVICII, DISPONIBILITATE ȘI POLITICA DE PREȚURI

 

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Amede Bebe Ltd. iși deruleaza operațiunile.

Bunurile și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii, inclusiv după confirmarea disponibilității produsului.

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în lire sterline și includ toate taxele, fiind prețuri finale. Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către furnizori, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimbă fără o notificare prealabilă.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Amede Bebe Ltd. va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază (de exemplu: nume cumpărător, telefon de contact, adresă de email, adresă de livrare, adresă de facturare, modalitate de plată). Amede Bebe Ltd.  își rezervă dreptul de a-și selectă clienții și de a refuză colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

 

Comenziile online vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă nu poate fi onorată în cazul în care pe același produs a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, astfel stocul epuizându-se.

 

 

Plata

 

  • Online cu card bancar

  • Prin transfer bancar, in contul firmei noastre, deschis la HSBC Bank. Datele necesare pentru transfer bancar:  Amede Bebe, Sort Code 40-04-37, Account Number 51850555

  • Prin serviciul online PayPal . Adresa de e-mail necesară efectuării plății : amedebebecontact@gmail.com

 

Livrare

 

Livrarea se face prin Royal Mail, pe întreg teritoriul United Kingdom: EnglandScotland, Wales, Northern Ireland, Highlands and Islands.

Costul de livrare pentru coletele cu greutatea până la 10 kg este:

  • Royal Mail Standard (3-4 zile lucrătoare):  £3.99

  • Royal Mail Special Delivery (Next Working Day Guaranteed by 1pm) – la cerere

 

!Atentie! Sâmbăta, Duminica și Bank Holidays nu sunt considerate zile lucrătoare în UK.

 

Serviciul Royal Mail Special Delivery (Next Working Day Guaranteed by 1pm) este valabil doar pentru comenzile nepersonalizate.

Durata medie a unei livrări este de 3-5 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Odată confirmată comanda, Amede Bebe Ltd. trimite coletul/ coletele către dumneavoastră a doua zi lucrătoare.

Așadar, pentru serviciul Royal Mail Special Delivery Next Working Day Guaranteed by 1pm, în cazul în care o comandă (nepersonalizată) a fost plasată luni, se trimite marți si ajunge miercuri la dumneavoastră.


Ne rezervăm dreptul de a întârzia/refuza o livrare în cazul în care ați optat pentru plata on-line însă suma virată nu este evidențiata în conturile noastre până la termenul limită stabilit pentru vânzare.

 

 

Retur

 

Conform legislației britanice în vigoare, în cazul returnării, aveți  dreptul să notificați în scris că renunțati la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Puteți  returna produsele nepersonalizate cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. 

Produsele returnate trebuie să fie așa cum au fost primite, în ambalajul original, cu toate accesoriile și etichetele și fără nici o urmă de folosire, deteriorare sau uzură, in conditii optime pentru a fi puse din nou la vânzare. 

Produsele se vor returna la sediul Amede Bebe, pe cheltuiala clientului, cu același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom înlocui/schimba produsele returnate sau vom înapoia costul acestora în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Banii vor fi returnați doar prin transfer bancar, în contul personal al clientului.

Atenție! Produsele personalizate nu pot fi returnate deoarece nu pot fi repuse în vânzare! 

Pentru mai multe lămuriri, vă rugăm citiți politicile de retur ale guvernului britanic aici: https://www.gov.uk/accepting-returns-and-giving-refunds

 

 

Contact

Aveți întrebări? Vă stăm la dispoziție cu drag!

Telefon: 07440070323

amedebebecontact@gmail.com

Amede Bebe Ltd. (London, United Kingdom)